آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی |  تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش
آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی |  تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

کیک دارچینی

کیک دارچینی

مواد لازم

تخم مرغ .....           .....              .....    5 عدد

شکر .........           .....               .....    سه چهارم پیمانه

کیک دارچینی

مواد لازم

تخم مرغ .....           .....              .....    5 عدد

شکر .........           .....               .....    سه چهارم پیمانه

شربت غلیظ یا عسل  .....                .....   یک قاشق سوپ خوری

آرد گندم.......        .....               .....     یک سوم پیمانه

آرد ذرت .....         .....               .....    یک سوم پیمانه

بکینگ پودر....      .....               .....    یک قاشق سوپ خوری

دارچین....            .....                .....   سه قاشق سوپ خوری

زنجبیل....           .....                .....    یک قاشق چایخوری

پودر کاکائو...    .....                .....    دو قاشق چایخوری

طرز تهیه

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم. سفیده را در ظرف جدا آن قدر هم می زنیم تا سفت شود سپس شکر را کم کم به به سفیده اضافه می کنیم .

زرده را جداگانه با عسل مخلوط وبه سفیده اضافه می کنیم .

مواد خشک مانند آرد گندم ، آرد ذرت ، بکینگ پودر، دارچین ، زنجبیل ، پودر کاکائو را الک کرده و کم کم به مواد می افزاییم .

کف قالب 20سانتی متری را چرب کرده و مواد را در داخل آن می ریزیم و در طبقه وسط به مدت 20 تا 30 دقیقه می گذاریم تا کاملا بپزد .

نوشته شده در تاریخ 2/2/90 ، توسط حامد جلیلی .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد