آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی |  تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش
آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی |  تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

شوهر منهای اعتماد به نفس

اگر از زنان بپرسید حاضرند با مردی که دچار ضعف اعتماد به نفس است ازدواج کنند یا نه، مطمئنا جواب آنها منفی خواهد بود، اما دقیقا این همان کاری است که بسیاری از زنان انجام می دهند.

مرد

درواقع یک مرد با اعتماد به نفس پایین، ممکن است برای برخی از زنان جذاب هم باشد به خصوص اگر برخوردهای قبلی شان با مردان خودشیفته ای بوده باشد که فقط به خودشان فکر کرده اند و توجهی به آنها نداشته اند.

از دیدگاه زنی که با چنین مردانی برخورد داشته، ممکن است آنها حساس و علاقه مند جلوه کنند، خجالتی و محجوب باشند و زیاد به نظرات اطرافیان اهمیت بدهند، البته از یک جهت این نتیجه گیری درست است و این مردان به عشقی که به آنها ابراز می شود، علاقه دارند، اما باید مراقب بود؛ چون این تمام ماجرا نیست؛

این مرد با اعتماد به نفس پایین ممکن است تا آخرین ذره عشق را بگیرد و در مقابل چیزی به طرف مقابل ندهد. علاوه بر این برای کسب حس اعتماد به نفس می تواند بلاهایی را سر شما بیاورد که تحملش برای هر کسی غیرممکن است!

هنگامی که «الهام» برای اولین بار «رضا» را دید، به نظرش مردی خجول و آرام رسید اما نمی دانست که این ظاهر ناشی از احساس ضعف شدید اعتماد به نفس رضا است.

رضا یکی از مردهای بدون اعتماد به نفس بود و گرچه تحصیلات دانشگاهی داشت و به عنوان یک مهندس کار می کرد اما پیشرفت چندانی نکرده بود عملکرد او در محیط کار حداکثر در حد «رضایت بخش» بود؛ یعنی بسیار کمتر از حدی که برای پیشرفت شغلی لازم بود.

الهام 6 ماه پس از آشنایی، با رضا ازدواج کرد چون او شغلی ثابت داشت و به او وفادار بود. اما 6 ماه بعد، وضعیت به کلی تغییر کرد؛ رضا درمورد همه چیز بهانه گیری می کرد؛ از آشپزی و لباس های الهام گرفته تا نحوه صحبت کردن و شیوه بیان نظرهای او.

ابتدا سرزنش های رضا خیلی ملایم ابراز می شد اما با گذشت زمان، لحنش شدید شد و دیگر علنا الهام را مسخره می کرد. گاهگاهی هم به صورت انفجاری خشمگین می شد و شروع به داد و بیداد و پرتاب اشیاء می کرد و به الهام ناسزا می گفت.

بدتر از همه اینکه هر چه الهام سعی می کرد بیشتر خود را با معیارهای رضا تطبیق دهد تا از خشم او در امان بماند، رضا بیشتر و با کوچک ترین بهانه به مرز انفجار می رسید. الهام بدون اینکه بداند، به دام بی ثباتی و ناامنی رضا و ادراکات تحریف شده اش افتاده بود.

قصد الهام این نبود که باعث شود بدترین احساسات یک مرد بی ثبات را برانگیزد و می خواست آرامش خانواده را حفظ کند، اما بدترین کاری که در برخورد با مردان دچار اعتماد به نفس پایین می توان انجام داد این است که به این احساس آنها پروبال بدهید و این کاری بود که الهام ناآگاهانه انجام می داد.

برخی از مردان، مانند رضا ، آنقدر بی ثبات و دچار ضعف اعتماد به نفس هستند که تقریبا ایجاد رابطه ای پایدار با آنها ناممکن است.  در این موارد همسران فقط باید از انجام کارهایی که این بی ثباتی را تشدید می کند، بپرهیزند

ویژگی های مرد با اعتماد به نفس پایین

بیماری افراد با شخصیت با اعتماد به نفس پایین نشانه های کلیدی ای دارد که باتوجه به آنها می توان فرد مبتلا را شناخت، درمورد رضا هم از ابتدا این نشانه ها در شخصیت او به چشم می خورد، الهام هم متوجه آنها شده بود، اما به آنها اهمیت نداده بود و فکر نمی کرد تاثیری در رابطه شان داشته باشد.

نیاز مداوم به تایید و تصویب: الهام خیلی زود متوجه شد رضا به سرعت اعتماد به نفسش را از دست می دهد.

او با کمترین مشکلی سخنانی مانند «چه کار احمقانه ای کردم» یا «همیشه بد می آورم» به زبان می آورد. الهام با شنیدن این حرف ها به رضا می گفت برداشت او درست نیست و او تحصیلات دانشگاهی و شغل خوبی دارد.

تنگ کردن عرصه زندگی: هنگامی که الهام و رضا زندگی مشترکشان را شروع کردند، رضا می خواست همیشه با الهام باشد. حتی در خانه می خواست الهام همیشه کنارش باشد.

حسادت و انحصارطلبی: الهام چندان اجتماعی نبود، اما با دوستان و خانواده اش رابطه نزدیکی داشت. چندان طول نکشید که رضا ابتدا به صورت نامحسوس از الهام درمورد زمان هایی که می خواهد با دوستان یا اعضای خانواده اش بگذراند، سوال کرد. به تدریج این مساله به مشکلی اساسی در رابطه آنها تبدیل شد، به طوری که هر وقت الهام به دیدار خواهرش می رفت یا دوستی او را به خانه اش دعوت می کرد، رضا مرتب تماس می گرفت. اگر هم دوست یا عضوی از خانواده الهام به خانه آنها تلفن می زد، اغلب «فراموش می کرد» پیغام او را به الهام برساند.

مرد

بی اعتمادی:

زندگی با مرد دچار ضعف اعتماد به نفس

ممکن است بپرسید: «چرا اصولا فردی تن به شروع چنین رابطه ای می دهد؟» یک دلیل این است که نداشنت اعتماد به نفس شخصیتی خصوصیتی به اصطلاح «همه یا هیچ» نیست.

برخی از مردان، مانند رضا ، آنقدر بی ثبات و دچار ضعف اعتماد به نفس هستند که تقریبا ایجاد رابطه ای پایدار با آنها ناممکن است. از طرفی بسیاری از این مردان تا حدودی بی ثبات هستند، نه مانند رضا. در این موارد همسران فقط باید از انجام کارهایی که این بی ثباتی را تشدید می کند، بپرهیزند.

مسوولیت ضعف اعتماد به نفس طرف مقابل را نپذیرد: الهام کاری را انجام داد که بسیاری از زنان در موقعیت او انجام می دهند؛ سعی کرد با اطمینان دادن مداوم به رضا و تغییر سبک زندگی برای تطبیق یافتن با او، با ضعف اعتماد به نفس همسرش کنار بیاید.

او با انجام این کار ناآگاهانه مسوولیت نقص شخصیتی رضا را به دوش می گرفت. اگر مردی که قصد دارید با او ازدواج کنید، شباهت زیادی به توصیفی که از رضا کردیم، دارد، ابتدا باید این نقیصه را بشناسید. این احساس اعتماد به نفس پایین، قبل از آشنایی با شما هم در او وجود داشته و فقط خود او می تواند این مشکل را حل کند.

شیوه زندگی تان را به خاطر ضعف اعتماد به نفس طرف مقابل تغییر ندهید: مرد با اعتماد به نفس پایین تمایل دارد عرصه زندگی را بر شما تنگ کند، همیشه در حال سرزنش دیگران باشد و به طور غیرعادی حسادت عاطفی از خود نشان دهد. چنین مردی ممکن است بخواهد شیوه زندگی تان را مطابق ذهنیات نادرست او تغییر دهید و به شما فشار آورد که روابطتان را حتی با اعضای خانواده تان، محدود کنید یا به کوچک ترین جزئیات سر و وضع شما کار داشته باشد.

هرچه بیشتر زندگی تان را به دلیل حس اعتماد به نفس پایین او تغییر دهید، کمبود اعتماد به نفس او بهبود نمی یابد و حتی بدتر هم می شود، بنابراین از ابتدا نباید تن به چنین خواسته های غیرمنطقی ای بدهید.

خبر خوب این است که می توان بر ضعف اعتماد به نفس فرد غلبه کرد، اما این کار فقط هنگامی قابل انجام است که شخص قبول کند دچار چنین شخصیتی است و باید برای حل این مشکل اقدام کند و از روان شناسان یا روان پزشکان کمک بخواهد.

رضا به عنوان یک مرد دچار ضعف اعتماد به نفس، نه تنها درباره تمام روابط عادی الهام احساس حسادت می کرد، بلکه اصولا به دیگران بی اعتماد بود. او همیشه به انگیزه های دیگران شک داشت و معتقد بود از او سوءاستفاده می کنند. در نتیجه همیشه از دیگران انتقاد و به سرعت خطاهای آنها را پیدا و به آنها اشاره می کرد. الهام به خصوص از انتقادهای همسرش درمورد اعضای خانواده و دوستانش یا مورد سوال قراردادن انگیزه های آنها، بسیار ناراحت می شد، زیرا می دانست بر خلاف نظر رضا ، این افراد واقعا دوستش دارند و به او توجه دارند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد