آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی |  تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش
آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی |  تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

سربع ترین دستور پخت کیک

شیوه سنتی(صرفا تئوری):

 

اولین راه برای پخت یک کیک اسفنجی این است که خود به تهیه تک تک مواد لازم برای پخت کیک،از جمله آرد،تخم مرغ،شیر،شکر و...بپردازید.که این کار در عمل روشی وقت گیر،ناکارآمد، اعصاب خردکن ودر عین حال صرفا تئوری می باشد.(در هنگامی که من در زمینه آشپزی و کیک و شیرینی پزی طفلی بیش نبودم،تمام تلاشم را معطوف این روش نموده و تلاش می کردم برخلاف سنن وآموزش ها وتجربیات آشپزان ماهر،خود شخصا به این مهم اقدام کرده و موفقیتی حاصل کنم! اما بعد از شکست های بسیار وهدر دادن مواد غذایی نازنین وهمچنین مورد تمسخر قرار گرفتن از سوی اطرافیان(به ویژه همشیره محترمه) به ناکارآمد بودن این روش پی بردم.)در ضمن به کیک پزان عزیزی که (مانند خوده بنده) به شدت سرتق بوده و تمایل دارند در هر راهی،حتما سر خودشان به سنگ بخورد و به شدت تحت تاثیر سریال های تخیلی تلویزیون هستند،باید عرض کنم :«زهی خیال باطل! »  

شیوه نوین(صد در صد عملی):
این روش در واقع سریع ترین و راحت ترین روش پخت کیک است که همه ی آشپزان عزیز،درهمه سنین از 1 تا 100 ساله قادر به انجام آن می باشند

مواد لازم: پودر کیک نیمه آماده و توانایی بصری لازم جهت خواندن خطوط با


کیک پزان عزیز،می توانند با مراجعه به نزدیک ترین بقالی محل،نسبت به خرید پودر کیک نیمه آماده ،در انواع طعم ها واسانس های مختلف،اقدام نمایند؛سپس با توجه به دستوالعمل مندرج برروی بسته کیک،نسبت به پخت آن اقدام نمایند.(در این روش شما تنها  به اضافه کردن آب می پردازید) لازم به ذکر است که این روش کاملا تضمینی بوده،واز وارفتن،تخته شدن،سنگ شدن ودفرمه شدن کیک شما جلوگیری می کند.
*نکته مهم در این روش،حفظ اعتماد به نفس وبازی کردن رل یک آشپز حرفه ای می باشد؛به گونه ای که شک اطرافیان مبنی بر مشکوک بودن پخت کیک  توسط خود شما کاملا برطرف شود. 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد