آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی |  تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش
آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی |  تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

نان خرمایی کرمانشاه

مواد لازم :
آرد سفید نیم کیلو
کره ی گیاهی 250 گرم
ماست 250 گرم
نمک یک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
خرمای بدون هسته نیم کیلو
پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد از هر کدام دو قاشق غذاخوری
دارچین یک قاشق چای خوری
زعفران آب شده یک قاشق مرباخوری


طرزتهیه  : خرماهای بدون هسته را چرخ یا له کنید. کره را کمی روی حرارت آب کنید. ماست را با بیکینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط کنید. - آرد را پس از الک کردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید. خمیر را خوب ورز دهید.خمیر را در یک ظرف که درب آن را پوشانیده اید، جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد به مدت 2-5/1 ساعت قرار دهید (به غیر از یخچال). بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده  پُر کنید.پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط کنید و در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را کنجد بپاشید. شیرینی ها را می توانید به هر شکل که دوست دارید، درست کنید. شیرینی ها را در سینی فر چیده و به مدت 25-20 دقیقه، در درجه حرارت 340 درجه فارنهایت یا 170 درجه سانتیگراد در طبقه ی وسط فر قرار دهید.در صورت تمایل می توانید مقداری کنجد روی شیرینی ها بپاشید. .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد