آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی |  تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش
آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی |  تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

سالاد ماهى سالمون

سالاد ماهى سالمون و سس هزار جزیره

مى توانید از امروز سالاد ماهى سالمون را به فهرست غذایى تان بیفزایید و در صورت تمایل آن را به یک وعده اصلى مثلا شام بدل کنید .
مواد لازم:
۴۵۰ گرم ماهى سالمون (این ماهى بیشتر در فروشگاه ها در دسترس شماست) پخته و به تکه هاى کوچک بریده شده و یا یک قوطى کنسرو ماهى سالمون، آب یک عدد لیمو ترش تازه، یک فنجان لوبیاى سفید پخته شده، یک سوم فنجان روغن زیتون بدون بو، چند شاخه ترخون تازه خرد شده، یک فنجان گوجه فرنگى خرد شده، یک چهارم فنجان پیاز خرد شده، یک چهارم فنجان جعفرى تازه و خرد شده، ۴ فنجان کاهو، نمک و فلفل به اندازه کافى.
روش تهیه: ماهى و لوبیاى سفید و روغن زیتون را پس از افزودن آبلیموى تازه، مخلوط کنید. اکنون باقى مواد را هم بیفزایید و هم بزنید تا همه مواد با کاهو یکسان مخلوط شود. به همین سادگى، سالاد سالمون تازه آماده است.
سس هزار جزیره خانگى

مواد لازم:
سس سفید مایونز، ۲ پیمانه، سرکه سفید: یک چهارم پیمانه، تخم مرغ پخته و سفت رنده شده: ۲ عدد، خیار شور ریز رنده شده: یک سوم پیمانه، پیازچه خرد شده: ۵۰ گرم، ساقه کرفس (مغز کرفس) ریز خرد شده: ۵۰ گرم و نمک و فلفل به اندازه لازم


طرز تهیه:

نخست در یک کاسه سس مایونز و نمک و فلفل و سرکه را ریخته و خوب مخلوط مى کنیم. سپس تخم مرغ، خیار شور، پیازچه و ساقه کرفس را مى افزاییم و هم مى زنیم تا یک دست شود نکته مهم در این سس این است که مواد تشکیل دهنده آن باید خیلى ریز شده باشد. از این سس براى سرو انواع میگو، استیک ماهى و شنیسل مرغ و ماهى استفاده کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد