آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی |  تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش
آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی |  تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

کباب چنجه با جعفری

پیاز، فلفل، نمک، زعفران، روغن زیتون و جعفری را با یکدیگر مخلوط کنید، گوشت را مانند تصویر به تکه‌های کوچک، خرده کرده و در موادی که مخلوط...  

مواد لازم برای چهار تا شش نفر:

پیاز: دو عدد
روغن زیتون: نصف فنجان
گوشت راسته یا ران: یک کیلو
زعفران: به مقدار لازم
جعفری خرد شده: به مقدار لازم
فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه:
پیاز، فلفل، نمک، زعفران، روغن زیتون و جعفری را با یکدیگر مخلوط کنید، گوشت را مانند تصویر به تکه‌های کوچک، خرده کرده و در موادی که مخلوط کردید، بخوابانید تا خوب ترد شود.
سپس گوشت‌ها را به سیخ بکشید، هم می‌توانید کباب‌ها را سرخ کنید و هم روی آتش کباب کنید. برای تزئین می‌توانید مانند تصویر فلفل و گوجه را به سیخ بکشید، خوشمزگی کباب زمانی بیشتر خواهد شد که شما آن را با آب نارنج میل کنید.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد