آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی |  تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش
آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی |  تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

کوکو سبزی

کوکو سبزی

گروه غذایی: کوکو - املت (خاگینه) - انواع کوکو
مناسبت های خاص - نوروز
مناسبت های خاص - چهارشنبه سوری
مناسبت های خاص - ماه مبارک رمضان
مدت زمان آماده شدن:بسیار سریع
سوپ:
خورش:
سالاد - چتنی - بورانی:
مواد لازم:
سبزی ساطوری: 1 کیلوگرم
تخم مرغ: 8 عدد
آرد گندم: 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به مقدار لازم

تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید سپس نمک و فلفل و آرد را به آن اضافه کرده و با چنگال یا همزن خوب هم بزنید سپس سبزی را اضافه کنید و هم بزنید. روغن را در ماهیتابه داغ کرده و قالب های مخصوص کوکو را در کف ماهیتابه قراردهید کمی در روغن حرکت دهید و با قاشق درون قالب ها را پر کنید. پس از 30 ثانیه قالب را به آرامی بلند کرده و بقیه کوکوها را به همین صورت سرخ کنید. پس از سرخ شدن دو طرف کوکو آن را روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرارداده تا کمی روغن آن گرفته شود. در صورت تمایل می توانید با ماست چکیده سرو کنید.

نکته
این مقدار مواد برای 4 تا 5 نفر کافیست.
نکته
سبزی کوکو تقریبا همان سبزی پلویی است که مقدار آن به این صورت است. تره و جعفری 2 برابر و شوید و گشنیز 4 برابر شنبلیله می باشد.
نکته
اگر تخم مرغ ها کوچک هستند 2 تا 3 عدد بیشتر استفاده کنید.
نکته
بهتر است برای اینکه رنگ کوکو سبز بماند سبزی را با چاقوی تیز خوب ساطوری کنید. از سبزی تازه استفاده کنید. و تخم مرغ ها را خوب هم بزنید.
نکته
در برخی از دستورها از مقدار کمی جوش شیرین استفاده می شود که سبب سبز ماندن و پوکی کوکو خواهد شد.
نکته
برای اینکه کوکو به اصطلاح وا نرود روغن را خوب داغ کنید بعد مایع کوکو را بریزید.
نکته
در صورت تمایل می توانید کمی زرشک و گردوی خردشده به مواد کوکو اضافه کنید.
نکته
کار با قالب های سلیکونی راحت تر از قالب های استیل است.

مرحله 1

  • کوکو سبزی

تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید سپس نمک و فلفل و آرد را به آن اضافه کرده و با چنگال یا همزن خوب هم بزنید.

مرحله 2

  • کوکو سبزی

سپس سبزی را اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله 3

  • کوکو سبزی

روغن را در ماهیتابه داغ کرده و قالب های مخصوص کوکو را در کف ماهیتابه قراردهید کمی در روغن حرکت دهید و با قاشق درون قالب ها را پر کنید. پس از 30 ثانیه قالب را به آرامی بلند کرده و بقیه کوکوها را به همین صورت سرخ کنید.

مرحله 4

  • کوکو سبزی
  • کوکو سبزی

پس از سرخ شدن دو طرف کوکو آن را روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرارداده تا کمی روغن آن گرفته شود. در صورت تمایل می توانید با ماست چکیده سرو کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد