آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی |  تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش
آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی |  تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

تزیین سالاد الویه و نحوه استفاده از رینگ

گروه غذایی: کیکها - کیک غذایی
تزیینات - تزئین غذایی
سالاد - چتنی - بورانی - انواع سالاد
تزیینات - تزئین تولد
سیب زمینی - انواع خوراک سیب زمینی
مناسبت های خاص - تولد
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:قالب - ابزار مخصوص گلهای تزیینی
دستورهای خاص:کودکان
مواد لازم:
پنیر خامه ای: به مقدار لازم
سس مایونز: به مقدار لازم
رنگ مجاز خوراکی: به مقدار لازم
ژامبون گوشت: به مقدار لازم



  • تزیین سالاد الویه و نحوه استفاده از رینگ
در این دستور سعی شده است که نحوه استفاده از رینگ نشان داده شود. رینگ را در ظرف سرو قرارد داده سپس داخل آن را با الویه پرکرده و در آخر رویش را با مخلوط سس مایونز و پنیر خامه ای کاملا بپوشانید. در یخچال قراردهید پس از نیم ساعت رینگ را از دور آن جدا کرده و دیواره آن را با مخلوط سس مایونز و پنیر خامه ای بپوشانید. با ماسوره دور کیک را یا مخلوط پنیر خامه ای و مقدار خیلی کم سس مایونز شکوفه بزنید. ژامبون را قالب بزنید و روی سالاد قراردهید. سپس طرحی را با چاقو یا ابزار مخصوص تزیین کیک روی الویه بکشید و با مخلوط پنیر خامه ای که با کمی سس مایونز مخلوط شده است روی خطوط را پر کنید.  
نکته
اگر رینگ در دسترس نداشتید می توانید کف قالب کیک یا هر ظرف دیگری را نایلون قرارداده و الیویه را داخل آن فشرده کرده سپس در ظرف سرو برگردانده و و روی آن را با مخلوط سس مایونز و پنیر خامه ای بپوشانید.

نکته
می توانید به جای قیف از یک کیسه نایلونی ضخیم (زیپ کیف) استفاده کنید و پس پر کردن و بستن کیسه یک گوشه آن را با قیچی سوراخ کنید.
نکته
آب مرغ در سالاد الویه نریزید سبب شل شدن سالاد می شود.
نکته
سس را می توانید هم با رنگهای خوراکی رنگ کنید و هم هم با زعفران و آب غلیظ لبو


مرحله 1

  • تزیین سالاد الویه و نحوه استفاده از رینگ
  • تزیین سالاد الویه و نحوه استفاده از رینگ
رینگ را در ظرف سرو قرارد داده سپس داخل آن را با الویه پرکرده و در آخر رویش را با مخلوط سس مایونز و پنیر خامه ای کاملا بپوشانید. در یخچال قراردهید.

مرحله 2

  • تزیین سالاد الویه و نحوه استفاده از رینگ
پس از نیم ساعت رینگ را از دور آن جدا کرده و دیواره آن را با مخلوط سس مایونز و پنیر خامه ای بپوشانید. با ماسوره دور کیک را با مخلوط پنیر خامه ای و مقدار کم سس مایونز شکوفه بزنید.

مرحله 3

  • تزیین سالاد الویه و نحوه استفاده از رینگ
ژامبون را قالب بزنید و روی سالاد قراردهید.

مرحله 4

  • تزیین سالاد الویه و نحوه استفاده از رینگ
  • تزیین سالاد الویه و نحوه استفاده از رینگ
سپس طرحی را با چاقو یا ابزار مخصوص تزیین کیک روی الویه بکشید و باپ مخلوط پنیر خامه ای که با کمی سس مایونز مخلوط شده است روی خطوط را پر کنید.  
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد