آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی |  تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش
آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی |  تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

۱۰ راه حل کاربردی برای مشاجره خانوادگی

گاهی اوقات اختلافات آن قدر بالا می گیرد که تصور می شود برای از پیش بردن یک رابطه نمی توان کاری کرد. اما کارشناسان می گویند که حل مشکلات ارتباطی کار چندان دشواری نیست و به مهارت نیاز دارد. اگر می خواهید برای بهبود رابطه خود کاری بکنید، بهتر است ۱۰ راهکار مشاوران خانواده را مطالعه کنید.


▪ وقتی درگیر یک مشاجره جدی با همسرتان هستید، احساساتتان را کنار بگذارید. وقتی عصبی هستید نمی توانید منطقی باشید اگر نمی توانید احساساتتان را کنترل کنید بهتر است از ادامه گفت و گو صرف نظر کنید. زیرا ممکن است کلمات و جملات غیر منطقی به زبان آورید که مشکل ساز شود، بنابراین بلافاصله صحبت خود را قطع کنید و پس از این که آرام گرفتید. در شرایط ایده آل گفت و گو را از سر بگیرید.  

▪ یادتان باشد وقتی مشاجره می کنید به دنبال این نباشید که حق با چه کسی است. اگر بخواهید همسرتان را مقصر جلوه دهید، راهی برای حل مشکل پیدا نخواهید کرد. ممکن است در ابتدا با مقصر جلوه دادن او خیالتان آسوده شود اما به طور اساسی به حل مشکل نپرداخته اید.

▪ به دنبال سازش باشید و آن چه به نفع هر دوی شماست. هرگز تصور نکنید چیزی غیر از انصاف و برابری می تواند هر دوی شما را راضی کند. هر آن چه شما انجام می دهید باید دو طرفه و به مصلحت خانواده باشد.

▪ متواضع باشید و سعی نکنید همسرتان را سرزنش کنید. اگر احساسات به خوبی ابراز شود هر یک از زوج ها که موضع خصمانه ای گرفته باشد، راحت تر با مشکل خود کنار خواهد آمد.

▪ گاهی لازم است برای به توافق نرسیدن با هم توافق کنید! گاهی لازم نیست صد در صد موافق هم باشید. اگر بدون حصول نتیجه موضوع را کنار نگذارید، ممکن است دچار دردسرهای بعدی شوید. بنابراین در پایان یک بحث طولانی بگویید که به دیدگاه طرف مقابل احترام می گذارید.

▪ همواره مباحث جدی را در خلوت مطرح کنید اگر بچه دارید یادتان باشد که طرح موضوعات اختلاف برانگیز درمقابل آن ها به حس بی اعتمادی و ناایمنی آن ها منجر می شود. بنابراین در خلوت و با صدایی آهسته با هم صحبت کنید.

▪ قبل از تصمیم گیری برای حل یک مشکل مطمئن شوید که همه گزینه ها را مدنظر قرار داده اید. به نتیجه رساندن یک موضوع اختلاف برانگیز و پیدا کردن راه حلی که سریع و در عین حال نتیجه بخش باشد، به همکاری و همفکری نیاز دارد. اگر این کار را درست انجام دهید، می توانید اختلافات را در طول زمان کنار بگذارید.

▪ برای قضاوت کردن عجله نکنید. ممکن است بلافاصله نتوانید راه حل مناسبی پیدا کنید بنابراین آرام بگیرید و سعی کنید بخوابید.

▪ مطمئن باشید همیشه برای جلب رضایت هر دوی شما راه حلی وجود دارد.ازجملات و افعال منفی استفاده نکنید و سعی کنید خوش بین باشید.

▪ ممکن است در ابتدا همه چیز را صد درصدی بخواهید اما در زندگی مشترک گذشت و ایثار گاهی به نتایج بسیار مطلوب تری می انجامد که در طول زمان حاصل می شود.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد