آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی |  تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش
آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی |  تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

ساندویچ هات داگ با ژامبون تنوری

گروه غذایی: ساندویچ - انواع ساندویج
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:فر
دستور:فرنگی
مواد لازم:
سوسیس: 1 عدد
ژامبون گوشت: 2 تا 3 ورق
پنیر پیتزا: 2 تا 3 ورق
کره آب شده: به مقدار لازم
نان فرانسوی: 1 عدد


  • ساندویچ هات داگ با ژامبون تنوری
فر را روی 220 درجه سانتی گراد گرم کنید. 2 ورق ژامبون را کنار هم قراردهید با کره آب شده چرب کنید. شیارهایی روی سوسیس ایجاد کرده و آنها را روی ژامبون قراردهید. و روی سوسیس را با کره چرب کنید. سپس ژامبون را دور آن بپیچید. رولهای ژامبون و سوسیس را با کمی فاصله کنار هم روی سینی چرب شده قراردهید. به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید. روی آن پنیر پیتزا بریزید و دوباره به مدت 5 دقیقه در فر قراردهید تا پنیر ها آب شود و رویشان طلایی شود. سپس از فر خارج کرده و با یک چاقو سوسیس ها را از یکدیگر جدا کرده و میان نان ساندویچی قراردهید و با کاهو, خیارشور, گوچه فرنگی و سس خردل سرو کنید.

نکته
به جای هات داگ می توانید از انواع سوسیس و کوکتل استفاده کنید.
نکته
می توانید پس از ریختن پنیر پیتزا روی سوسیس ها فر بالایی گاز (گریل) را روشن کرده  و کمی فاصله سینی را با گریل کمتر کنید تا زودتر پنیرها آب شود و رویه آن تیره نشود.
نکته
اگر فر در دسترس نداشتید می توانید سوسیس ها را بخارپز کرده سپس با ژامبون رول کرده و در روغن سرخ کنید و در آخر کمی پنیر روی آن بریزید.
نکته
در صورت تمایل می توانید کمی قارچ با نمک و فلفل و زردچوبه سرخ کرده و روی ساندویچ بریزید.

مرحله 1

  • ساندویچ هات داگ با ژامبون تنوری

فر را روی 220 درجه سانتی گراد گرم کنید. 2 ورق ژامبون را کنار هم قراردهید با کره آب شده چرب کنید.

مرحله 2

  • ساندویچ هات داگ با ژامبون تنوری
  • ساندویچ هات داگ با ژامبون تنوری
  • ساندویچ هات داگ با ژامبون تنوری

سپس ژامبون را دور آن بپیچید. رولهای ژامبون و سوسیس را با کمی فاصله کنار هم روی سینی چرب شده قراردهید. به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر بگذاارید .

مرحله 3

  • ساندویچ هات داگ با ژامبون تنوری

روی آن پنیر پیتزا بریزید و دوباره به مدت 5 دقیقه در فر قراردهید تا پنیر ها آب شود و رویشان طلایی شود.

مرحله 4

  • ساندویچ هات داگ با ژامبون تنوری

سپس از فر خارج کرده و با یک چاقو سوسیس ها را از یکدیگر جدا کرده

مرحله 5

  • ساندویچ هات داگ با ژامبون تنوری

میان نان ساندویچی قراردهید و با کاهو, خیارشور, گوچه فرنگی و سس خردل سرو کنید.

مرحله 6

  • ساندویچ هات داگ با ژامبون تنوری
  • ساندویچ هات داگ با ژامبون تنوری

در صورت تمایل می توانید کمی قارچ با نمک و فلفل و زردچوبه سرخ کرده و روی ساندویچ بریزید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد