گروه غذایی: | ساندویچ - انواع ساندویج | مدت زمان آماده شدن: | سریع | ابزارهای مورد نیاز: | فر | دستور: | فرنگی |
| مواد لازم: سوسیس: 1 عدد ژامبون گوشت: 2 تا 3 ورق پنیر پیتزا: 2 تا 3 ورق کره آب شده: به مقدار لازم نان فرانسوی: 1 عدد |
فر را روی 220 درجه سانتی گراد گرم کنید. 2 ورق ژامبون را کنار هم قراردهید با کره آب شده چرب کنید. شیارهایی روی سوسیس ایجاد کرده و آنها را روی ژامبون قراردهید. و روی سوسیس را با کره چرب کنید. سپس ژامبون را دور آن بپیچید. رولهای ژامبون و سوسیس را با کمی فاصله کنار هم روی سینی چرب شده قراردهید. به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید. روی آن پنیر پیتزا بریزید و دوباره به مدت 5 دقیقه در فر قراردهید تا پنیر ها آب شود و رویشان طلایی شود. سپس از فر خارج کرده و با یک چاقو سوسیس ها را از یکدیگر جدا کرده و میان نان ساندویچی قراردهید و با کاهو, خیارشور, گوچه فرنگی و سس خردل سرو کنید.
| نکته |
به جای هات داگ می توانید از انواع سوسیس و کوکتل استفاده کنید.
| نکته |
می توانید پس از ریختن پنیر پیتزا روی سوسیس ها فر بالایی گاز (گریل) را روشن کرده و کمی فاصله سینی را با گریل کمتر کنید تا زودتر پنیرها آب شود و رویه آن تیره نشود.
| نکته |
اگر فر در دسترس نداشتید می توانید سوسیس ها را بخارپز کرده سپس با ژامبون رول کرده و در روغن سرخ کنید و در آخر کمی پنیر روی آن بریزید.
| نکته |
در صورت تمایل می توانید کمی قارچ با نمک و فلفل و زردچوبه سرخ کرده و روی ساندویچ بریزید.
مرحله 1
فر را روی 220 درجه سانتی گراد گرم کنید. 2 ورق ژامبون را کنار هم قراردهید با کره آب شده چرب کنید.
مرحله 2
سپس ژامبون را دور آن بپیچید. رولهای ژامبون و سوسیس را با کمی فاصله کنار هم روی سینی چرب شده قراردهید. به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر بگذاارید .
مرحله 3
روی آن پنیر پیتزا بریزید و دوباره به مدت 5 دقیقه در فر قراردهید تا پنیر ها آب شود و رویشان طلایی شود.
مرحله 4
سپس از فر خارج کرده و با یک چاقو سوسیس ها را از یکدیگر جدا کرده
مرحله 5
میان نان ساندویچی قراردهید و با کاهو, خیارشور, گوچه فرنگی و سس خردل سرو کنید.
مرحله 6
در صورت تمایل می توانید کمی قارچ با نمک و فلفل و زردچوبه سرخ کرده و روی ساندویچ بریزید.
شنبه 6 آبانماه سال 1391 ساعت 17:15