به نام خدا
شیرینی هلالی بادامی
مواد مورد نیاز
کره ... ... ... ... ... ... 150 گرم
آرد ... ... ... ... ... ... ... 250 گرم
پودر شکر .. ... ... ... ... ... ... .. .. ..یک چهارم پیمانه ( هفتاد گرم )
پودر هل ... ... ... ... ... ... ... .. 1 قاشق غذا خوری
پودر بادام ... ... ..... ... ... ... ... یک چهارم غذا خوری
پودر قند و پسته ... ... ... ... ... ... ... برای تزیین
طرز تهیه
کره و پودر شکر را با هم زن مخلوط می کنیم تا پفکی شوند .
سپس پودر بادام را اضافه می کنیم. آرد سفید الک شده و پودر هل را با مواد قبلی می افزاییم .
همه مواد را مخلوط می کنیم و قالب هلالی می زنیم و داخل سینی فر قرار می دهیم .
در طبقه وسط 15 تا 20 دقیقه و با حرارت 150 دقیقه سانتی گراد ، بعد از اینکه شیرینی خت و سرد شد روی آن پودر پسته و پودر قند الک می کنیم .
نوشته شده در 10 /3/90 ، توسط حامد جلیلی .