یه نام خدا
مواد مورد نیاز جهت تهیه کیک یزدی :
روغن جامد . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . .. ۱۵۰ گرم
تخم مرغ . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . ۳عدد
جوش شیرین . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . یک قاشق مربا خوری
وانیل . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . .. . . . . . . . . . .. . . . . . .. . .یک قاشق مربا خوری
ماست . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . . .۲۰۰ گرم
آرد . . . . . . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . .. . . . . . . . .. .. . . . ۳۰۰ گرم
پودر شکر . . . . .. . . . . . . .. . . . .. . . . .. . . . . . .. . . ۲۰۰ گرم
طرز تهیه کیک یزدی :
در آغاز تخم مرغها را داخل ظرفی شکسته و هم بزنید تا به صورت یکدست در آید ، سپس از آن پودر شکر اضافه کنید و بعد ماست و وانیل و جوش شیرین را داخل خمیر ریخته و مخلوط کنیدسپس آرد رابا الک کم کم اضافه کرده تا خمیر نرمالی بدست آید سپس آن را در قا لبهای مخصوص کیک یزدی بریزید و قالبها را در سینی چیده ودر فر در دمای ۲۵۰ درجه قرار داده تا پخته شود.