مواد لازم برای شش تا هشت نفر:
آرد سفید 150 گرم
شکر 150 گرم
خامه 200 گرم
تخممرغ یک عدد
کاکائو یک قاشق سوپخوری
میوه با سلیقه خودتان، کمپوت زردآلو، توتفرنگی و کیوی
شیره مربای زردآلو و توتفرنگی
پودر نارگیل
طرز تهیه:
ابتدا کرم کیک را تهیه میکنید بدین طریق که سفیده و زرده تخممرغ را جدا جدا در ظرفی ریخته و به هم میزنیم، سپس شکر، کاکائو و کمی وانیل به عنوان اسانس به زرده تخممرغ هم زده شده اضافه میکنیم و با سفیده که قبلا زدهایم مخلوط و آرد را به آن اضافه میکنیم و خوب به هم میزنیم تا مواد مخلوط شوند. پس از این مرحله مایه را در قالب ریخته و در فر میگذاریم، پس از آنکه آماده شد، از فر خارج میکنیم و روی آن و کنارش را با شیره مربا زردآلو یا توتفرنگی به دلخواه کاملا میپوشانیم و روی آن پودر نارگیل میریزیم و به مدت یک دقیقه، توجه داشته باشید! تنها یک دقیقه در فر میگذارید تا مربای روی کیک خودش را بگیرد، سپس کیک را از فر بیرون میآورید و مانند شکل با توتفرنگی، زردآلو و کیوی آن را تزئین میکنید، یا با هر میوهای که تمایل داشتید، مثلا به جای توتفرنگی میتوانید از سیب استفاده کنید
دوشنبه 6 آذرماه سال 1391 ساعت 16:50