پیاز، فلفل، نمک، زعفران، روغن زیتون و جعفری را با یکدیگر مخلوط کنید، گوشت را مانند تصویر به تکههای کوچک، خرده کرده و در موادی که مخلوط...
مواد لازم برای چهار تا شش نفر:
پیاز: دو عدد
روغن زیتون: نصف فنجان
گوشت راسته یا ران: یک کیلو
زعفران: به مقدار لازم
جعفری خرد شده: به مقدار لازم
فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز، فلفل، نمک، زعفران، روغن زیتون و جعفری را با یکدیگر مخلوط کنید، گوشت را مانند تصویر به تکههای کوچک، خرده کرده و در موادی که مخلوط کردید، بخوابانید تا خوب ترد شود.
سپس گوشتها را به سیخ بکشید، هم میتوانید کبابها را سرخ کنید و هم روی آتش کباب کنید. برای تزئین میتوانید مانند تصویر فلفل و گوجه را به سیخ بکشید، خوشمزگی کباب زمانی بیشتر خواهد شد که شما آن را با آب نارنج میل کنید.
دوشنبه 20 آذرماه سال 1391 ساعت 17:04