دکتر دردانه حسین در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خوزستان، اظهار کرد:
در هر 100 گرم از کیوی، 90 میلیگرم ویتامین C وجود دارد که بسیار مطلوب است. در شرایط معمول مقدار ویتامین C مورد نیاز یک زن در روز 75 میلیگرم و برای مرد 90 میلیگرم است که این میزان نیاز را کیوی میتواند به راحتی رفع کند.
وی افزود: ویتامینهای گروهB نیز در کیوی موجود است که فولات یکی از این ویتامینها است. پتانسیم نیز که یکی از عناصر الکترولیتهای ضروری بدن است، در کیوی وجود دارد. ویتامین E نیز در این میوه زیاد است. ویتامین E و C هر دو آنتیاکسیدانهای قوی هستند که برای پیشگیری از بسیاری بیماریها مفید هستند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: ویتامین C موجب جذب بیشتر آهن در بدن میشود و ویتامین C موجود در کیوی، بر جذب آهن موجود در داروهای گیاهی تاثیر بیشتری دارد.
وی ادامه داد: کیوی همچنین کراتین دارد که پیشساز ویتامین A است. مقداری هم فیبر دارد که البته بیشتر فیبر آن درون پوست این میوه قرار دارد.
حسین تصریح کرد: بهتر است پوست میوه به دلیل استفاده از حشرهکشها در مزارع کشاورزی مصرف نشود چرا که ممکن است سمی در پوست میوه باقی مانده باشد. به هر حال برای استفاده از پوست میوه، باید آن را خوب شستوشو کرد.