آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی |  تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش
آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی |  تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

استقلال طلبی کودکان را لجبازی تلقی نکنید

کودکان اغلب در دوره‌های خاصی از رشد رفته رفته به سمت استقلال طلبی حرکت می کنند که اکثر والدین این رفتار طبیعی و حتی مهم در رشد کودک را لجبازی تلقی می کنند و برخوردهایی نامناسب با موقعیت وی می کنند که این امر ممکن است تاثیرات منفی بر کودک بگذارد.

دکتر بهروز دولتشاهی، عضو انجمن روانپزشکی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا- واحد علوم پزشکی ایران، گفت: کودکان متناسب با رشد جسمی و ذهنی خود و با شکل گیری شخصیت فردی به سمت استقلال طلبی و به اصطلاح عام "منم منم کردن" در مقابل رفتارها و روابط های اطراف پیشین می روند و متاسفانه اغلب والدین این رفتار کودک را لجبازی می پندارند و از راه صحیح برخورد با آن نیز آگاه نیستند.

وی افزود: در صورت بروز چنین رفتارهایی از کودک، ابتدا باید دقت کرد آیا این رفتار از ویژگی های رشدی اوست یا لجبازی و اختلال در رفتار؟ که پاسخ آن نیز توجه به مدت و شدت این قبیل رفتارها و برخوردها در کودک است که برخی موضع گیری ها و من من کردن وی تا حدی که مخرب نبوده و موقت یا سطحی است تنها استقلال طلبی او محسوب می شود که می توان گفت این رفتارها برای شکل گیری شخصیت کودک رفتاری طبیعی و حتی لازم نیز می باشد.

به گفته وی، در برخورد با این رفتار کودک به هیچ وجه نباید با او لجبازی کرده و یا اعتماد به نفس وی را تخریب کرد، بلکه بهترین راه توجه به نقاط مثبت از رفتار کودک است که باید آنها را پیدا و تقویت کنیم و با این روش از تک روی های او بکاهیم.
عضو انجمن روانپزشکی همچنین به والدین توصیه می شود با تشویق و همراه کردن کودکان با خود آنها را در تصمیم گیری‌های هر چند کوچک سهیم کرده و از جر و بحث کردن با آنان خودداری کنند چرا که این کار تنها حس خودخواهی و لجبازی کودکان را می افزاید. بنابراین با دانستن آگاهی و برخوردهای مناسب و به جا تا حد زیادی می توان از بروز رفتارهای پرخطر در کودکان کاست.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد