آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی |  تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش
آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی |  تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

تالیاتلی با خامه و ژامبون

گروه غذایی: پاستا - انواع پاستا
خورش - انواع خورش پاستا
مدت زمان آماده شدن:بسیار سریع
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:ایتالیایی
دستورهای خاص:کودکان
مواد لازم:
پاستا: 500 گرم
زرده تخم مرغ: 3 عدد
سیر: 1 حبه
خامه: 200 میلی لیتر
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
آویشن: به مقدار لازم
ژامبون گوشت: 450 گرم
سرکه سفید: 1 قاشق مربا خوری




  • تالیاتلی با خامه و ژامبون
سس خامه و زرده تخم مرغ را آماده کنید. سپس سیر خرد شده را در روغن کمی تفت دهید و ژامبون ها را نگینی خرد کرده در آن بریزید و کمی سرخ کنید. پاستا را در آب جوش و کمی سرکه سفید و نمک بجوشانید و سپس آبکش کنید و زیر آب سرد کمی زیر و رو کنید. کمی روغن کف ماهیتابه بریزید. پاستاها را اضافه کنید گرم که شد سس خامه و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید تا سس با پاستا ترکیب شود در آخر ژامبون خرد شده را اضافه کنید. در ظرف سرو بریزید و در صورت تمایل می توانید کمی پودر آویشن و فلفل سیاه بپاشید و سرو کنید.

نکته
ابن مفداذ مواد برای 6 نفر کافیست.
نکته
در میزان استفاده از نمک دقت کنید. زیرا هم در سس نمک است و هم در پاستای پخته.
نکته
اگر برای بچه ها درست می کنید بهتر است از کره استفاده کنید و سیر و فلفل را حذف کنید.
نکته
استفاده از سیر و پودر سیر سبب خوشمزه تر شدن این غذا خواهد شد.
نکته
پودر آویشن و فلفل سیاه را با پاستا امتحان کنید بسیار خوشمزه خواهدد بود.


مرحله 1

  • تالیاتلی با خامه و ژامبون
سس خامه و زرده تخم مرغ را آماده کنید. سپس سیر خرد شده را در روغن کمی تفت دهید.

مرحله 2

  • تالیاتلی با خامه و ژامبون
ژامبون ها را در آن بریزید و کمی سرخ کنید.

مرحله 3

  • تالیاتلی با خامه و ژامبون
پاستا را در آب جوش و کمی سرکه سفید و نمک بجوشانید و سپس آبکش کنید و زیر آب سرد کمی زیر و رو کنید.

مرحله 4

  • تالیاتلی با خامه و ژامبون
  • تالیاتلی با خامه و ژامبون
کمی روغن کف ماهیتابه بریزید. پاستاها را اضافه کنید گرم که شد سس خامه و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید تا سس با پاستا ترکیب شود.

مرحله 5

  • تالیاتلی با خامه و ژامبون
  • تالیاتلی با خامه و ژامبون
در آخر ژامبون خرد شده را اضافه کنید. در ظرف سرو بریزید و در صورت تمایل می توانید کمی پودر آویشن و فلفل سیاه بپاشید و سرو کنید.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد