مواد لازم: پاستا: 500 گرم زرده تخم مرغ: 3 عدد سیر: 1 حبه خامه: 200 میلی لیتر نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم آویشن: به مقدار لازم ژامبون گوشت: 450 گرم سرکه سفید: 1 قاشق مربا خوری
سس خامه و زرده تخم مرغ را آماده کنید. سپس سیر خرد شده را در روغن کمی تفت دهید و ژامبون ها را نگینی خرد کرده در آن بریزید و کمی سرخ کنید. پاستا را در آب جوش و کمی سرکه سفید و نمک بجوشانید و سپس آبکش کنید و زیر آب سرد کمی زیر و رو کنید. کمی روغن کف ماهیتابه بریزید. پاستاها را اضافه کنید گرم که شد سس خامه و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید تا سس با پاستا ترکیب شود در آخر ژامبون خرد شده را اضافه کنید. در ظرف سرو بریزید و در صورت تمایل می توانید کمی پودر آویشن و فلفل سیاه بپاشید و سرو کنید.
نکته
ابن مفداذ مواد برای 6 نفر کافیست.
نکته
در میزان استفاده از نمک دقت کنید. زیرا هم در سس نمک است و هم در پاستای پخته.
نکته
اگر برای بچه ها درست می کنید بهتر است از کره استفاده کنید و سیر و فلفل را حذف کنید.
نکته
استفاده از سیر و پودر سیر سبب خوشمزه تر شدن این غذا خواهد شد.
نکته
پودر آویشن و فلفل سیاه را با پاستا امتحان کنید بسیار خوشمزه خواهدد بود.
پاستا را در آب جوش و کمی سرکه سفید و نمک بجوشانید و سپس آبکش کنید و زیر آب سرد کمی زیر و رو کنید.
مرحله 4
کمی روغن کف ماهیتابه بریزید. پاستاها را اضافه کنید گرم که شد سس خامه و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید تا سس با پاستا ترکیب شود.
مرحله 5
در آخر ژامبون خرد شده را اضافه کنید. در ظرف سرو بریزید و در صورت تمایل می توانید کمی پودر آویشن و فلفل سیاه بپاشید و سرو کنید.