آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی |  تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش
آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی |  تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

بهبود سلامت روانی با تغییر سبک زندگی

دکتر «راجر والش» از دانشکده‌ پزشکی دانشگاه Irvine کالیفرنیا، پژوهشی را بر روی تاثیری که او «تغییر درمانی سبک زندگی» می‌نامد، مانند ورزش و تغذیه آغاز کرد. این پژوهش که در نشریه‌ آمریکایی Pcychologist به چاپ رسیده است، این روش درمانی را موثر، ارزان، ساده و اغلب لذت بخش توصیف می‌کند که تاثیرات و پیچیدگی‌های کمتری از درمان‌های دارویی دارد؛ اما نیازمند یک تلاش حمایتی و تقویتی است. 
از مزایای این روش تغییر درمانی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: 
تمرینات ورزشی احساس بهتری را در افراد ایجاد کرده و به کاهش اضطراب و افسردگی کمک می‌کند. همچنین به بچه‌ها کمک می‌کند تا عملکرد بهتری در مدرسه داشته باشند. قدرت تشخیص را در بزرگسالان افزایش داده و فرایند از دست دادن حافظه را در سالخوردگان به دلیل افزایش سن کاهش می‌دهد. ورزش در تشکیل و ازدیاد یاخته‌های عصبی در مغز نیز مؤثر است. 
رژیم‌های غنی از سبزیجات، میوه‌ها و ماهی به عملکرد بهتر بچه‌ها در مدرسه کمک کرده و با حفظ کارکرد‌های شناختی در بزرگسالان، علائم مؤثر در اختلالات اسکیزوفرنیک را نیز کاهش می‌دهد. 
رفتن به طبیعت می‌تواند عملکردهای شناختی و آسایش کلی را در افراد بهبود دهد. همچنین روابط اجتماعی خوب، بیماری‌ها و خطراتی از سرماخوردگی ساده گرفته تا سکته و بیماری‌های روانی را کاهش می‌دهد. 
تفریح و بازی می‌تواند حالت دفاعی شخص را کم کند، مهارت‌های اجتماعی را پرورش دهد و بی‌خوابی و اختلالات اضطرابی را کاهش دهد؛ مراقبه می‌تواند همدلی، پایداری احساسات و هیجانات را بهبود دهد، فشار روانی و خستگی را کاهش و عملکرد شناختی را افزایش دهد. 
اعمال مذهبی و معنوی با هدف تمرکز بر دوست داشتن و بخشش می‌تواند اضطراب و افسردگی را کاهش دهد. همچنین همکاری و خدمت یا نوع دوستی نیز می‌تواند شادی و بخشش را در افراد افزایش دهد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد