آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی |  تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش
آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی |  تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

آموزش حرفه ای فروش و بازاریابی | تکنیک های فروش

نان خرمایی کرمانشاه

مواد لازم :
آرد سفید نیم کیلو
کره ی گیاهی 250 گرم
ماست 250 گرم
نمک یک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
خرمای بدون هسته نیم کیلو
پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد از هر کدام دو قاشق غذاخوری
دارچین یک قاشق چای خوری
زعفران آب شده یک قاشق مرباخوری


ادامه مطلب ...

کیک ترد

 مواد لازم  :

  1/2 پیمانه روغن ترد کننده شیرینی

1 پیمانه شکر

2 پیمانه آرد

1 ق چایخوری جوش شیرین

1/2 ق چایخوری نمک

1 پیمانه دوغ

خاک قند


ادامه مطلب ...

ژله بستنی در ظرف گرمکی

آشپزی- در میان صیفی‌جات تابستانی، گرمک یکی از پرخاصیت‌ترین آنهاست که فقط مدت زمان محدودی در میوه‌فروشی‌ها یافت می‌شود.
این میوه را که در مقایسه با طالبی کمتر شیرین است، می‌توانید همراه با بستنی ژله‌ای میل کنید تا کمبود شیرینی آن با بستنی جبران شود.
البته اگر گرمک پیدا نکردید، از طالبی هم می‌توانید استفاده کنید.
مواد لازم برای 8نفر:
- گرمک یا طالبی متوسط؛ یک عدد
- ژله طالبی، یک بسته
- بستنی وانیلی؛ یک و نیم لیوان
- آب جوش؛ یک لیوان


 
ادامه مطلب ...

سربع ترین دستور پخت کیک

شیوه سنتی(صرفا تئوری):

 

اولین راه برای پخت یک کیک اسفنجی این است که خود به تهیه تک تک مواد لازم برای پخت کیک،از جمله آرد،تخم مرغ،شیر،شکر و...بپردازید.که این کار در عمل روشی وقت گیر،ناکارآمد، اعصاب خردکن ودر عین حال صرفا تئوری می باشد.(در هنگامی که من در زمینه آشپزی و کیک و شیرینی پزی طفلی بیش نبودم،تمام تلاشم را معطوف این روش نموده و تلاش می کردم برخلاف سنن وآموزش ها وتجربیات آشپزان ماهر،خود شخصا به این مهم اقدام کرده و موفقیتی حاصل کنم! اما بعد از شکست های بسیار وهدر دادن مواد غذایی نازنین وهمچنین مورد تمسخر قرار گرفتن از سوی اطرافیان(به ویژه همشیره محترمه) به ناکارآمد بودن این روش پی بردم.)در ضمن به کیک پزان عزیزی که (مانند خوده بنده) به شدت سرتق بوده و تمایل دارند در هر راهی،حتما سر خودشان به سنگ بخورد و به شدت تحت تاثیر سریال های تخیلی تلویزیون هستند،باید عرض کنم :«زهی خیال باطل! »  

ادامه مطلب ...

کـیــک میــوه

مواد لازم
برای شش تا هشت نفر:
▪ آرد سفید ۱۵۰ گرم
▪ شکر ۱۵۰ گرم
▪ خامه ۲۰۰ گرم
▪ تخم‌مرغ یک عدد
▪ کاکائو یک قاشق سوپخوری
▪ میوه با سلیقه خودتان، کمپوت زردآلو، توت‌فرنگی و کیوی
▪ شیره مربای زردآلو و توت‌فرنگی
▪ پودر نارگیل
ادامه مطلب ...

پتاژ قارچ با پنیر فیلا فیلا

مواد لازم : 
کره 3  قاشق سوپخوری
قارچ 500  گرم
شیر هموژنیزه 8  فنجان
خامه 1  فنجان
آرد سفید 0.5  فنجان
زرده تخم مرغ 1  عدد
آب لیموترش 3  قاشق سوپخوری
آب گوشت 5  فنجان
کرفس خرد شده 50  گرم
نان سوخاری قدری
پنیر فیلا فیلا 500  گرم
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :ابتدا بندهای موجود در ساقه کرفس را جدا نموده بعد آن را ریز خرد می کنیم و با آب گوشت با حرارت ملایم می پزیم .
آرد را روی حرارت تفت می دهیم تا خامی بوی آرد از بین برود ولی رنگ آن تغییر نکند . آرد را از روی حرارت برداشته شیر را به تدریج به آن اضافه می کنیم بعد آن را به پتاژ اضافه نموده قارچ را پس از شستن خرد نموده حرارت پتاژ را ملایم میکنیم . تا پتاژ کاملا جا بیفتد .در آخر خامه را با زرده تخم مرغ و آبلیمو مخلوط کرده به پتاژ اضافه می کنیم , پتاژ را در ظرف پیرکس ریخته روی ان نان تست قرار می دهیم بعد پنیر فیلا فیلا را رنده کرده و روی آن می ریزیم , سپس فر را با حرارت  350  درجه فارنهایت گرم می کنیم , به مدت یک ربع پتاژ را در طبقه وسط فر قرار می دهیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای  4  تا  6  نفر کافیست

بهداشت خواب؛ بی خوابی و روش های درمان آن

وقتی شما دچار بی‌خوابی می‌شوید، چه کار می‌کنید؟ بعضی‌ها با اینکه نکات کلیدی بهداشت خواب را رعایت می‌کنند، باز به دلیل برخی ناآگاهی‌ها، اختلال خواب می‌گیرند
ثابت شده است کسانی که خواب خوبی ندارند دوران بیداری خوبی هم ندارند و عملکرد روزانه‌شان دچار اختلال می‌شود؛ یعنی در فراگیری و آموزش نیز دچار افت عملکرد می‌شوند. همین امر، ضرورت خواب را در حد نیاز به غذا و هوا به اثبات می‌رساند.
هر یک از این افراد  به راه‌حل‌هایی از قبیل مطالعه در رخت‌خواب، گوش دادن موسیقی با هدفون، تماشای تلویزیون و غیره اشاره کرده‌اند که البته همه این موارد از نظر علمی، مطرودند.
این نکته را رعایت کنید که اگر بعد از ۲۰ دقیقه دراز کشیدن در رخت‌خواب خواب‌تان نبرد، بهتر است از اتاق خواب خارج شوید و در فضای دیگری به تماشای تلویزیون یا مطالعه بپردازید و اگر خواب‌تان گرفت، دوباره به اتاق خواب برگردید.
در اتاق خواب شما نباید رادیو، تلویزیون، میز نقشه‌کشی و غیره باشد. در واقع، نباید استفاده‌ای غیر از خواب از آنجا کرد. مغز شما باید شرطی شود و بداند که در اینجا فقط باید خوابید. داشتن فعالیت‌های شغلی در اتاق خواب، استفاده از کامپیوتر و گذراندن دقایق قبل از خواب در پای آن را برای خودتان ممنوع کنید.
بدترین روش این است که شما به خاطر اینکه خواب‌تان نمی‌برد، تلویزیون‌ را به اتاق خواب ببرید. اگر می‌بینید که به رغم رعایت نکات بهداشت خواب باز هم ساعتی در رخت‌خواب می‌غلتید تا خوابتان ببرد به روان‌پزشک مراجعه کنید.

البته شاید بتوانید بی‌‌خوابی خود را با به کار بستن این نکات درمان کنید:

ادامه مطلب ...

حافظه و انواع آن

حافظه: به قابلیت مغز در اندوزش، نگه داری و یادآوری اطلاعات اطلاق میگردد.

مراحل شکل گیری و بازیابی حافظه

۱- رمز گردانی(ENCODING): به پردازش و ادغام اطلاعات دریافتی اطلاق میگردد.
۲- اندوزش و یا یادسپاری(STORAGE): به ثبت پایدار اطلاعات رمزگردانی شده اطلاق میگردد.
۳- یادآوری و یا بازیابی(RETRIEVAL/RECALL): به فراخوانی اطلاعات اندوخته شده اطلاق میگردد.

طبقه بندی حافظه بر اساس مدت زمان نگه داری اطلاعات

۱- حافظه حسی(SENSORY MEMORY): نخستین مرحله پردازش اطلاعات است. هنگامی که محرکات بیرونی توسط حواس دریافت میگردند. مدت زمان نگه داری اطلاعات در این حافظه از چند میلی ثانیه تا چند ثانیه متغیر است. این حافظه برای هر کانال حسی وجود دارد. حافظه ICONIC برای محرکات دیداری، حافظه ECHOIC برای محرکات شنیداری و حافظه HAPTIC برای حس لامسه. حافظه حسی بخشی از فرآیند ادراک میباشد. گنجایش حافظه حسی بسیار زیاد میباشد اما مانند حافظه بلند مدت نامحدود نیست.
۲- حافظه کوتاه مدت(SHORT-TERM MEMORY): با “توجه” و “دقت کردن” اطلاعات از حافظه حسی به حافظه کوتاه مدت انتقال می یابد. مدت زمان نگه داری اطلاعات در حافظه کوتاه مدت از چند ثانیه تا چند دقیقه متغیر میباشد. تغییر در اتصالات و پیوندهای نورونی بطور موقت و گذرا حافظه کوتاه مدت را پدید می آورد. حافظه کوتاه مدت به مثابه یک دفترچه یادداشت موقت میباشد. ظرفیت حافظه کوتاه مدت که به فراخنای حافظه (MEMORY SPAN) موسوم است در افراد مختلف متفاوت میباشد. فراخنای حافظه معمولا برای ارقام ۷ ماده، برای حروف ۶ ماده و برای واژه ها ۵ ماده میباشد. فراخنای حافظه برای ارقام بدین معنی است که فرد میتواند تا ۷ رقم پیاپی را پس از شنیدن بطور صحیح بازگو کند. اما اخیرا صاحبنظران فراخنای حافظه را در حدود ۴ ماده (واحد) اطلاعات تخمین میزنند. در صورت عدم مرور ذهنی و تکرار محتوای حافظه کوتاه مدت، اطلاعات محو شده و زوال می یابند. ظرفیت حافظه کوتاه مدت را میتوان با روش تقطیع (CHUNKING) افزایش داد. در این روش اطلاعات به واحد های کوچک تقسیم بندی میگردند. حافظه کوتاه مدت فرار بوده وبرای رفع نیازهای آنی وفوری بکار میرود. رمز گردانی در حافظه کوتاه مدت عمدتا شنیداری میباشد.

ادامه مطلب ...

علل فراموشی و درمان آن

فراموشی چیست؟

همه ما در زندگی روزمره خود مواردی را سراغ داریم که نتوانسته باشیم مطلب ، اسم فرد یا مکان خاص و یا اطلاعات دیگری را یادآوری کنیم. شاید بسیار پیش آمده باشد که مدتها به دنبال دسته کلید یا وسائل شخصی دیگر خود گشته باشیم و خیلی موراد دیگر. همه اینها مواردی جزئی از اختلال در عملکرد حافظه را نشان می‌دهد که تحت تاثیر عوامل مختلف ممکن است بوجود بیاید. این عوامل هرچه باشد، آنچه که برای ما پیش آمده این است که نتوانسته‌ایم به اطلاعاتی که مطمئن از دانستن آنها هستیم، دست پیدا کنیم. به عبارتی حافظه نتوانسته به اطلاعاتی که قبلا ذخیره کرده‌ایم، دسترسی پیدا کند. پدیده‌ای که همه آن را با عنوان فراموشی می‌شناسیم که در بسیاری موارد هم نتایج ناگواری به بار می‌آورد، مثل کم شدن نمره امتحانی.


علل فراموشی

فراموشی به علل مختلفی ممکن است اتفاق بیافتد. اکثر فراموشی‌های عادی روزمره مربوط به مراحل حافظه می‌باشند. وجود مشکل در هر یک از مراحل ، یادآوری اطلاعات را با مشکل مواجه خواهد ساخت. نظریات جدید حافظه به این مطلب تاکید دارند و فراموشی را ناشی از احتمال خطا در یک یا چند مرحله از مراحل سه گانه حافظه می‌دانند. مراحل حافظه رمز گردانی ، اندوزش و بازیابی را شامل می‌شود و می دانیم که در مرحله رمز گردانی سپردن اطلاعات به حافظه اتفاق می‌افتد. در مرحله اندوزش نگهداری اطلاعات در حافظه و در مرحله بازیابی فراخوانی اطلاعات از حافظه. خطای حافظه در هر یک از این مراحل مشکل فراموشی را به بار خواهد آورد.

ادامه مطلب ...

رابطه تغذیه سالم با رشد بیشتر جسم و فکر

چند وقت است که احساس می کنید دیگر خودتان را دوست ندارید. تاریخ های خیلی مهم را فراموش می کنید، مثل تاریخ تولد نامزدتان!

روشن و آشکار است که بدنتان نشانه هایی از خود بروز می دهد که گویی در کارش اختلالی پیش آمده است.

آزمایش غذا
قبل از اینکه به یک روانکاو مراجعه کنید، بلند شوید و نگاهی به داخل فریزرتان بیندازید. اگر فقط پنیر، پیتزا و شیرهای پرچرب است، باید بگویم که اشکال کار، برنامه غذاییتان بوده است.
چیزی که می خورید نقش بسیار مهمی در تنظیم وضعیت سلامتی روانی شما دارد. یک برنامه ی غذایی سالم برای تقویت سیستم دفاعی بدن، خوش هیکل نگاه داشتن شما و جلوگیری از ابتلا به سرطان مورد نیاز است. ممکن است ادعا کنید که این را می دانستید.
اما چیزی که ممکن است ندانید این است که مواد غذایی مصرفی شما و مواد شیمیایی تشکیل دهنده ی آنها روی وضعیت روانی شما نیز تاثیر می گذارد.

کمبود انرژی
بیشتر مواقع پس از صرف غذا احساس خستگی می کنید و حتی حال بلند شدن از جایتان را هم ندارید؟ ببنیید چه غذاهایی شما را در این زمینه کمک می کند.

چه بخورید:

گوشت قرمز
سبزیجات با برگ های سبز تیره
سبزی و بنشن
حبوبات
مرغ و ماکیان
این غذاها چطور انرژی مورد نیاز بدنتان را تامین می کنند؟

ادامه مطلب ...